Activiteiten

Beste inwoners van Wahlwiller en beste Carnavalisten, afgelopen week hebben we na lang beraadt jammer genoeg moeten besluiten dat ivm het coronavirus.

CV De Boemelaire het Seizoen 2020-2021 definitief zullen cancelen.

Alle carnavalsactiviteiten in het seizoen 2020-2021 zijn afgelast. wij zullen als vereniging ook niet aan andere carnavalsactiviteiten deelnemen in het seizoen 2020-2021. Met pijn in ons hart hebben we deze beslissing moeten nemen maar we zijn van mening dat het onverantwoord is om alles door te laten gaan.

Zolang er geen vaccin is rondom COVID-19, en de 1,5 meter maatschappij voort blijft bestaan, zijn carnavalsevenementen niet realistisch in onze ogen.

Cv de Boemelaire zullen ook geen nieuwe hoogheden uitroepen, de huidige hoogheden zullen wij doorschuiven naar het seizoen 2021-2022, dit geld ook voor onze jeugdhoogheden, zoals ook de installatie van onze nieuwe president zal worden door geschoven.

Wij begrijpen dat u denkt dat is wel erg vroeg/snel om nu al alles te cancelen. Maar in zulke situaties en omstandigheden is het geen enkel goed moment om zulke ingrijpende en harde beslissing te moeten nemen.

We zullen dit jaar dan ook geen sponsors benaderen maar hopelijk mogen we volgend seizoen weer een beroep op hun doen.

We hopen op jullie begrip en hopen jullie allen weer te mogen zien in het carnavals seizoen 2021-2022, zodat wij samen als vanouds de Carnaval in Wahlwiller weer invulling kunnen geven.

Met vriendelijke groet

C.V De Boemelaire (Wahlwiller)