Jubileumprinses Nika gaat voorop tijdens het jubileumseizoen van CV De Boemelaire in Wahlwiller.

Carnaval in Wahlwiller wordt in het seizoen waarin De Boemelaire hun 5×11-jarig jubileum vieren, geleid door een dame.

Dit jaar is dat Jubileumprinses Nika, die op vrijdag 15 februari 2019 tijdens de jaarlijkse zitting is uitgeroepen tot nieuwe heerseres over het Boemelaire-riek. Hiermee is Nika’s grootste droom, namelijk prinses worden bij De Boemelaire, na jaren wachten eindelijk werkelijkheid geworden. Nika is de jongste hoogheid in de geschiedenis van De Boemelaire en is een carnavaliste in hart en nieren. Zij is de dochter van Guido Vluggen en Roxanne Kuijpers, welke geen onbekenden zijn binnen de vereniging: Guido vervult namelijk de rol van president en Roxanne is enkele jaren actief geweest als secretaris.

Het carnavalsbloed zit bij Nika in de genen; in 2013 was haar moeder prinses, waarbij ze ondersteund werd door Guido als adjudant en Nika de rol van hofdame op zich nam. Maar al in 2010 vormde Nika, samen met prins Mitch en hofnar Carlo, het jeugdtrio. Kortom, carnaval zit haar in het bloed!

Nika is 19 jaar, nog vrijgezel, en werkzaam bij DHL Landgraaf en “koetsjt” vaak door het Heuvelland in de bekende geel/rode auto. Alleen niet tijdens de carnavalsdagen, want carnaval vieren …… dat is haar grootste passie!